Agenda

* Tridentijnse Mis in de St.-Jacobskerk in Antwerpen tijdens de zomervakantie: in juli en augustus is er elke zondag een Tridentijnse Mis om 9u, echter niet in de St.-Jacobskerk, maar in de Basiliek van het H. Hart te Berchem (De Merodelei)
* Zondag 24 augustus: Tridentijnse Mis in de St.-Michaëlskapel in Niel-bij-As om 10u00, ter herinnering aan Pater Karel Van Isacker (+25/08/2010)
* Zondag 31 augustus: Tridentijnse Mis in de Basiliek van het Heilig Bloed in Brugge om 17u00

zondag 25 maart 2012

Woensdag 28 maart: "De priester , herder en leidsman van de parochiegemeenschap"

Thomas More-Genootschap Kern Brugge 

UITNODIGING 

WOENSDAG 28 maart 2012 

Wij verzamelen in de huiskapel van het Begijnhof nr. 30 tegen 14.30u Wij zullen een Lof houden en het rozenhoedje bidden bij het H.Sacrament. Daarna gaan we samen naar onze vergaderruimte in het nr. 5

"De priester , herder en leidsman van de parochiegemeenschap" 
door gastspreker dhr. Lionel Nagels (secretaris Thomas More Genootschap) 

Enkele dagen voor Pasen werd onze enige Hogepriester, Jezus , gekruisigd. Hij stelde apostelen aan om Zijn kerk uit te bouwen. Deze werden de eerste bisschoppen. Die zalfden en legden de handen op aan hun opvolgers: de priesters. Hen werd een taak toegewezen. De taak van de priester belichten we even op basis van de instructie van het leergezag...

Wij kijken uit naar uw talrijke aanwezigheid!

AANDACHT: er is GEEN parkeermogelijkheid op het Begijnhof. In- en uitstappen is mogelijk, maar elders parkeren ! Parkeren goedkoopst: aan het station, vlakbij. In de omgeving: ticket!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen