Agenda

* Zondag 25 juni: Tridentijnse Mis om 17u30 in de Basiliek van het H. Bloed, Brugge.
* Zondag 2 juli: Tridentijnse Mis om 9u in de Basiliek van Dadizele (Kapel van het Rosarium, rechts van de basiliek).

Opgelet:
Vanaf zondag 28 mei 2017 wordt de Traditionele Latijnse Mis in Brugge (Basiliek van het H. Bloed) elke laatste zondag van de maand opgedragen om 17u30.

maandag 5 oktober 2009

Foto's priesterwijding P. Gert Verbeken SJM

Op zaterdag 3 oktober werd P. Gert Verbeken SJM door de bisschop van Sankt Pölten (Oostenrijk) tot priester gewijd in de basiliek van Maria Taferl. Gert Verbeken is de eerste Vlaamse priester van de jonge, bloeiende congregatie 'Servi Jesu et Mariae', Dienaren van Jezus en Maria.

Op 4 oktober droeg P. Verbeken SJM zijn Eerste Mis op in de parochiekerk van Blindenmarkt, de gemeente waar het hoofdhuis van de congregatie gevestigd is.
Op zondag 11 oktober draagt hij zijn Eremis op in zijn geboortedorp Mollem (bij Asse, Brussel) om 10u in de St. Stefanuskerk.Eremis van P. Gert Verbeken, zondag 4 oktober in de parochiekerk van Blindenmarkt (Oostenrijk), waar het hoofdhuis van de congregatie gevestigd is.


Eremis


Priesterwijding van P. Gert Verbeken SJM in de basiliek van Maria Taferl, Oostenrijk, op zaterdag 3 oktober, door Mgr. K. Küng, bisschop van Sankt Pölten.


Priesterwijding - eerste zegen


Priesterwijding


Priesterwijding


Priesterwijding


Priesterwijding - Mgr. K. Küng, bisschop van Sankt Pölten, P. A. Bentlage SJM, Generaal Overste van de Servi Jesu et Mariae.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen