Agenda

* Zondag 26 november: Tridentijnse Mis om 17u30 in de Basiliek van het H. Bloed, Brugge.
* Zondag 3 december: uitzonderlijk geen Tridentijnse Mis in Dadizele wegens de start van het nieuwe apostolaat van het Instituut Christus Koning in de St. Etiennekerk in Rijsel (plechtige hoogmis aldaar om 10u00).
* Zondag 17 december: Tridentijnse Mis om 9u in de Basiliek van Dadizele.woensdag 2 september 2009

Conferentie 'Liturgie en Moderniteit'

Wij ontvingen de volgende uitnodiging, ten zeerste aan te raden:

Conferentie "Liturgie en moderniteit" in de kerk van het Allerheiligste Sacrament in Luik op zaterdag 12 september om 16u, gevolgd door een plechtige votieve H. Mis van de H. Geest (in de "buitengewone vorm"), door E.H. Gabriel Díaz Patri. Het evenement wordt georganiseerd door de Cercle Gustave Thibon.

Op zondag 13 september draagt EH Gabriel Díaz Patri ook een Tridentijnse H. Mis op om 10u in de kapel van de Burg Metternich (Kasteel van Reinhardstein, Robertville, provincie Luik).

Pater Gabriel is een birituele Argentijnse priester die pastoor is van de Russische katholieke parochie van de Allerheiligste Drievuldigheid in Parijs. Als Latijnse priester draagt hij de tridentijnse liturgie op.
Meer informatie over Pater Gabriel vindt u hier:

http://www.newliturgicalmovement.org/2008/11/institute-of-good-shepherd-and.html
http://www.cielusa.org/Publications/CIELUSA_Publications.htm
http://www.unavocesevilla.info/curriculumgabrieldiaz.pdf

1 opmerking:

  1. Votieve mis van de H. Geest naar aanleiding van de dies academicus, aangezien dit georganiseerd wordt door studentenkring Cercle Gustave Thibon.

    BeantwoordenVerwijderen