Agenda

* Zondag 1 juli: Tridentijnse Mis om 9u30 in de Basiliek van Dadizele. Tijdens de zomervakantie zijn er geen H. Missen in Dadizele. De volgende H. Mis is op zondag 2 september.
* Zondag 29 juli: Tridentijnse Mis om 17u30 in de H. Bloedbasiliek in Brugge.

maandag 14 februari 2011

Het belang van Biecht en Communie

Op woensdag 23 februari 2011 organiseert het Thomas More-Genootschap Kern Brugge een conferentie over "Het belang van Biecht en Communie (in de geest van Don Bosco)". Gastspreker is EP F. Staelens sdb.
Don Bosco beschouwde de biecht en de communie als "het geheim of de sleutel van het succes" van zijn opvoedingsmethode. Waar andere opvoeders faalden boekte Don Bosco toch goede resultaten in de opvoeding van de in de ogen van anderen onopvoedbare jongeren. Hoe kwam dat? In deze conferentie gaat Pater Freddy Staelens, salesiaan daar dieper op in. Van belang is dat Don Bosco, deze heilige opvoeder ons tegelijk wijst op de goddelijke pedagogie via deze belangrijke sacramenten: geldend voor en toepasselijk op alle gedoopten.
 
Verzamelen in de huiskapel van het Begijnhof in Brugge, nr. 30 om 14u30 voor het Lof en Rozenhoedje. Daarna conferentie in huis nr. 5.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten